In de Weerd Arnhem - M'n Architect
593
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-593,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

In de Weerd Arnhem

Sociaal maatschappelijk centrum met appartementen te Arnhem.
Het project omvat de inpassing van een nieuw bouwvolume met op de begane grond een koppeling met aangrenzende panden die zijn gerenoveerd. De begane grond omvat ca. 2000 m2 bedrijfsruimte waarin verschillende maatschappelijke organisaties samenwerken. Centraal gelegen is het restaurant aan een patio waarin oud en nieuw worden verbonden. Omdat het plan aan de centrumring van Arnhem ligt waren extra geluidwerende voorzieningen in de gevel benodigd, de voorzetramen zijn als beeldbepalend onderdeel van het gevelontwerp ingezet. (tijdens dienstverband bij Van de Looi en Jacobs Architecten)

Opdrachtgever: Portaal Vastgoed Ontwikkeling

Aannemer: Welling Bouw Didam